Cómo llegar
Ver indicaciones
Contactar ahora
Campos Obligatorios
Mensaje enviado correctamente
Hotel > Contacto y mapa

Contacto y mapa
Exe Princep

T'ajudem a elaborar la millor ruta per arribar a l'hotel.
L'Hotel Exe Príncep és l'elecció intel·ligent per a tots aquells que busquen un lloc eminentment cèntric, a prop de tot, i les prioritats dels quals siguin les compres, el descans i les ofertes lúdiques que ofereix Andorra.

L'hotel està situat al punt d'unió entre Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, a un pas de la confluència entre l'Avinguda Meritxell i l'Avinguda Carlemany. Es tracta de l'epicentre de la zona comercial i d'oci d'Andorra. Des de l'hotel és possible anar caminant a totes les ofertes lúdiques i comercials que ofereixen Escaldes i Andorra la Vella.

L'Hotel Exe Príncep es troba a un minut a peu de l'Illa Carlemany, un dels grans complexos lúdic-comercials d'Andorra, com botigues, supermercat i sales de cine, i a 5 minuts del centre termal Caldea.

L'accés des d'Espanya, des de França i des de les pistes d'esquí és fàcil i ràpid, ja que l'hotel es troba a 150 metres de la CG1 (carretera de l'Obac), la principal via de comunicació d'Andorra.

L'Hotel Exe Príncep és a tan sols 14 km de l'estació hivernal de Vallnord, a 16 km de Grandvalira i a 25 km de Naturlandia.